Creare sito gratis

albaniabw

Il sito albaniabw appartiene alla categoria Business ed è stato creato con 1 Minute Site, é possibile visitare il sito accedendo a questo indirizzo: http://albaniabw.oneminutesite.it

indietro
VAI AL SITO
Tag cloud del sito


1 albania beach dhe jemi kontakt kush nje ose paketa për qe tuaj ty unë weddingsPreview contenuti del sito

Home

Paketa & Cmime

1.Paketa BAZE..............................................25.000

harku

dekorim i ambjentit

karrike

 

2.Paketa E MESME.........................................30.000

harku

dekorim i ambjentit

karrike

koktei

continua a leggere->

Kush jemi

Miresevini ne “Albanian Beach Weddings” !
Ne jemi nje kompani dasmash qe do te mundesoje realizimin e ceremonive martesore .
Duke lene ne doren tuaj zgjedhjen e vendndodhjes,( buze detit ,ne park si dhe ne cdo terren tjeter te arsyeshem per zhvillimin e ceremonise).
Do keni mundesi te perzgjedhni midis disa modeleve te ndryshme,duke bere keshtu cdo ceremoni te vecante

continua a leggere->

Kontakt

Faleminderit qe vizituat faqen tone .

Mund te na kontaktoni ne cdo moment ne adresat e meposhtme :

 

Nr cel 1 : 0696252701


continua a leggere->